Anda Adam Si Sotul : Anda Adam Decizie Radicală După Ce SoÅ£ul Ei A Fost Arestat / Ceva se întâmplă însă în familia artistei.

Anda Adam Si Sotul : Anda Adam Decizie Radicală După Ce SoÅ£ul Ei A Fost Arestat / Ceva se întâmplă însă în familia artistei.. După șase ani în care au petrecut clipe frumoase împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Informația a apărut din nou în presă și nu este pentru prima dată când mariajul celor doi este pus sub semnul întrebării. Contactată telefonic, anda adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. „nu mai suntem noi de când am devenit părinți!. Anda a aflat că soțul o înșală și a început un mare scandal.

A îmbrăcat cele mai provocatoare costume de baie. Anda adam și soțul ei, sorin nicolescu au ajuns la finalul căsniciei. Anda adam este împreună cu soțul ei din 2015 și abia acum au dat semne că ar divorța. Informația a apărut din nou în presă și nu este pentru prima dată când mariajul celor doi este pus sub semnul întrebării. De curând, artista ar fi descoperit niște conversații între tatăl copilului ei și o altă femeie.

Anda Adam Si Soţul Ei Au Ajuns Să Nu Isi Mai Vorbească Vedeta A ţinut Să Se Afle De La Ea Ne Intalneam La Usă Si Predam Stafeta Veneam Eu Si Pleca
Anda Adam Si Soţul Ei Au Ajuns Să Nu Isi Mai Vorbească Vedeta A ţinut Să Se Afle De La Ea Ne Intalneam La Usă Si Predam Stafeta Veneam Eu Si Pleca from media.cancan.ro
Se pare că acum ies la iveală detalii neștiute de public legate de soțul frumoasei cântărețe anda adam. Prevazute in articolul 24 alineatul 2 si articolul 27 alineatul 1. Contactată telefonic, anda adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Anda adam se pare că este din nou în pragul unui posibil divorț. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp, iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Sotul andei adam riscă 12 ani de închisoare! La 38 de ani, anda adam are o carieră de succes. Anda adam și sorin nicolescu au format un cuplu timp de 6 ani.

Anda adam, atac dur la adresa amantei.

Sorin a spus că fosta lui parteneră va rămâne un om deosebit. Contactată telefonic, anda adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Anda adam se pare că este din nou în pragul unui posibil divorț. Deși artista a negat divorțul de mai multe ori și a explicat că nu au probleme, decât mici neînțelegeri ca orice alt cuplu, se pare că nimic nu este roz între cei doi. Anda adam și sorin nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț. Anda adam și soțul său sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. Deși cei doi nu au comentat pe marginea acestui subiect, pare că unele lucr Se pare că acum ies la iveală detalii neștiute de public legate de soțul frumoasei cântărețe anda adam. Anda adam a renunțat în ultimul timp să mai posteze atât de multe imagini cu ea și soțul ei. La 38 de ani, anda adam are o carieră de succes. Sotul andei adam riscă 12 ani de închisoare! Ea a negat însă aceste zvonuri și a zis că nu este datoare să dea explicații despre viața ei privată. Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese.

Anda adam este căsătorită cu sorin andrei nicolescu încă din 2015. De curând, artista ar fi descoperit niște conversații între tatăl copilului ei și o altă femeie. Anda adam anda adam si sotul carmen harra despre relatii cleopatra stratan cupluri celebre cupluri showbiz edward sanda relatii. Anda adam ar urma să divorțeze sorin nicolescu, cu care are şi o fetiţă. Anda adam nu are linişte!

Sotul Andei Adam Este In Al Noualea Cer N Am Baut Nimic Dar Suntem Foarte Fericiti Wowbiz
Sotul Andei Adam Este In Al Noualea Cer N Am Baut Nimic Dar Suntem Foarte Fericiti Wowbiz from cdn.knd.ro
Au stabilit deja detalii despre pensia alimentara un nou divort printre mamicile celebre din showbiz! Ei au și o fetiță pe nume evelin. Cu ce a fost prins de poliţie. Contactată telefonic, anda adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Ceva se întâmplă însă în familia artistei. Sotul andei adam riscă 12 ani de închisoare! Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese. Relația de iubire dintre cei doi.

Anda adam este căsătorită de mai bine de 5 ani cu sorin niculescu și au o fetiță superbă, eveline, însă în ultimul an au apărut mai multe zvonuri cu privire la divorțul lor.

Anda adam a avut parte de o nunta ca in povesti, insa trecutul sotului ei par sa umbreasca fericirea vedetei. Rivala andei adam, răspuns dur pentru artistă. Relația de iubire dintre cei doi. Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese. Ceva se întâmplă însă în familia artistei. Anda adam și soțul său sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. Anda adam este împreună cu soțul ei din 2015 și abia acum au dat semne că ar divorța. Sorin niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care anda adam le va lua în … Pe internet au apărut imagini cu artista, care se afla în brațele altui bărbat. Anda adam anda adam si sotul carmen harra despre relatii cleopatra stratan cupluri celebre cupluri showbiz edward sanda relatii. „nu mai suntem noi de când am devenit părinți!. Sorin a spus că fosta lui parteneră va rămâne un om deosebit. Anda adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei.

Anda adam și sorin nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț. Anda adam anda adam si sotul carmen harra despre relatii cleopatra stratan cupluri celebre cupluri showbiz edward sanda relatii. Sotul andei adam riscă 12 ani de închisoare! Lili sandu și silviu țolu, adevărul despre relația lor: Anda adam este căsătorită de mai bine de 5 ani cu sorin niculescu și au o fetiță superbă, eveline, însă în ultimul an au apărut mai multe zvonuri cu privire la divorțul lor.

Soţul Andei Adam Ridicat De Procurori S Au Făcut Percheziţii La Locuinţa Artistei Click Mobile
Soţul Andei Adam Ridicat De Procurori S Au Făcut Percheziţii La Locuinţa Artistei Click Mobile from www.click.ro
Prieteni și mulți colegi de breaslă ai andei adam. La 38 de ani, anda adam are o carieră de succes. Prevazute in articolul 24 alineatul 2 si articolul 27 alineatul 1. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp, iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Se zice că nu iese fum fără foc, dar până când nu se confirmă oficial, rămâne la stadiul de zvon. Anda adam, apariție provocatoare în noua sa piesă! Pe internet au apărut imagini cu artista, care se afla în brațele altui bărbat. Informația a apărut din nou în presă și nu este pentru prima dată când mariajul celor doi este pus sub semnul întrebării.

Prevazute in articolul 24 alineatul 2 si articolul 27 alineatul 1.

Sorin niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care anda adam le va lua în … Sunt deja câteva luni bune de când se zvonește că anda adam și sorin niculescu nu mai formează un cuplu, dar chiar și așa, de fiecare dată, artista a negat toate speculațiile… până acum.și spunem asta pentrun că pe internet circulă o imagine cu cântăreața care apare în brațele unui afacerist ardelean din cluj, destul de potent financiar. Anda adam ar urma să divorțeze sorin nicolescu, cu care are şi o fetiţă. Anda adam plânge încontinuu după ce soțul ei a fost acuzat de clonare de carduri publicat la 19 octombrie 2016, 12:21 de sandrasălăgean după o perioadă agitată presărată cu multe eșecuri, anda adam a crezut că viața ei a intrat pe un făgaș normal când a apărut în viața ei sorin. Ei au și o fetiță pe nume evelin. Anda adam se pare că este din nou în pragul unui posibil divorț. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste viva!, in care a vorbit despre casnicia ei. Anda adam este căsătorită cu sorin andrei nicolescu încă din 2015. Cine este artistul alături de care va lansa melodia! Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese. Anda a aflat că soțul o înșală și a început un mare scandal. Anda adam a renunțat în ultimul timp să mai posteze atât de multe imagini cu ea și soțul ei. Relația de iubire dintre cei doi.

Lili sandu și silviu țolu, adevărul despre relația lor: anda adam. Cine este artistul alături de care va lansa melodia!

Posting Komentar

0 Komentar